Apa Kami Buat

Servis E-Kerajaan

Perisian yang hebat adalah hasil dari idea-idea yang hebat dan pelaksanaan yang berkesan. Kami sentiasa mendengar tentang idea anda, berkongsi maklumat dan kemudian membinanya dengan cemerlang. Kami menggunakan amalan komunikasi dan pengalaman yang terbaik termasuk: pembangunan dengan ujian, integrasi berterusan, keluaran berskala dan kerjasama rapat dengan pengguna untuk menghasilkan perisian yang hebat.

Kejuruteraan Perisian

Kejuruteraan Perisian

Mengkaji aplikasi dalam kejuruteraan reka bentuk atau dalam kejuruteraan pembangunan perisian, dan penyelenggaraan perisian.

Case Study
Pemantauan Rangkaian

Pemantauan Rangkaian

Perkhidmatan pemantauan berasaskan web-based yang membantu anda untuk menganalisis metrik kritikal seperti penggunaan CPU, memori, cakera, proses, perkhidmatan dan penggunaan rangkaian.

Keterangan
Pembangunan & Pemantauan Web / Portal

Pembangunan & Kemaskini Web

Melibatkan pembangunan aplikasi web-based beserta kemaskini kandungan laman web untuk Internet (WWW) atau Intranet (kegunaan persendirian).

Seterusnya
Teknologi Mobile dan Tanpa-Wayar

Teknologi Mobile dan Tanpa-Wayar

Aplikasi mudah alih adalah aplikasi perisian yang dibangunkan khusus untuk digunakan pada peranti tanpa-wayar seperti telefon pintar dan tablet,

Seterusnya